Kom igen nu Älvsbyn! Säljer reklamplats på tävlingsdräkt, jacka och bil.

Hej!

Efter fjolårets mediokra säsong med 5:e platsen på SM som ljuset i mörkret så har jag gjort mycket förändringar denna sommar och höst. Ny tränare, nytt skidmärke och nytt träningsupplägg. Jag har gjort jobbet i sommar och ser verkligen fram emot premiären om två veckor och hela säsongen 2017/2018!

För att få ihop denna kommande säsong ekonomiskt så skulle jag behöva ytterligare en samarbetspartner som vill hänga med på resan och därför erbjuder jag ett paket med reklamplatser på tävlingsdräkten, överdragsjackan och bilen. Då jag ser mig som en ambassadör för Älvsbyn så vore det extra välkommet om ett företag baserat inom kommunen eller åtminstone i Norrbotten tar dessa reklamplatser. Älvsbyhus är min trogna huvudsponsor och faktiskt det enda företag från hemkommunen som jag har samarbete med (med undantag för Kraft&Hälsa där jag får gymma när jag är hemma i byn, tack för det!).

Jag ser inte detta som välgörenhet utan vill verkligen att företagen som stöttar mig i min satsning ska känna att det är en win-win situation för båda parter. Det tänker jag se till med detta erbjudande där det som ingår är:

Reklamplats på bil och takbox.

Reklamplats på hemsidan.

Reklamplats på tävlingsdräkt.

Reklamplats på överdragsjacka.

– Övriga önskemål? Öppen för förslag.

Ett riktigt fint paket som jag erbjuder till ett förmånligt pris! Vid intresse så lämna ett meddelande i kontakt-fliken eller skicka ett mail till viktor.brannmark@hotmail.com.

Platsen på överdragsjacka, höger sida.
Platsen på tävlinsdräkten, vänster ben.
Plats på min Hyundai Tucson 2016, finns fortfarande utrymme för ett företag till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.