Tävlingarna i Gällivare

Hej!

Tävlingspremiär i Gällivare den gångna helgen. Ingen succé tyvärr men ingen jättekatastrof heller. 70:e man på fredagen och 24:e svensk, 70:e man på lördagen och 23:e svensk och nästan sist på söndagen (haha). Hade ändå hyfsad känsla under helgen men det går inte nog snabbt helt enkelt, tuffade på i en ganska seg fart hela tiden under distansloppen. Jag är absolut inte nöjd men inte heller lika less på livet som förra året, känns ändå som att jag är i bättre fas nu än då och det krävs nog fler tävlingar för att hitta tävlingsfarten för mig.

Kanske tog det mer i benen än man trodde att träna i Gällivare på WC-banan i 10 dagar innan tävlingarna började? Det är även lite utmaning med en helt ny skidpark i år då jag bytt till Rossignol, riktigt fina grejer men har inte hittat rätt i mina fästzoner på kallföresparen ännu (C1:orna). Söndagens skidor hann vi inte få till och i efterhand hade jag hellre testat att staka. Ska testa att mäta zonerna på det gamla goda sättet istället för med Skiselector. I övrigt är jag väldigt nöjd med prylarna, skorna passar fint och Premium-skateskidorna är ofattbart stabila och bra för min teknik.

Nu blir det Östersund och förhoppningsvis en tävling i Åkersjön på lördag om snöförhållandena tillåter det! Helgen efter det blir det Volkswagen Cup (tidigare Intersport Cup) i Idre. 

Ner mot Kråkfällan i torsdags (?). Niklas Henriksson framför mig.
10 km skate i fredags
Tvättade bilen både in- och utvändigt ikväll. Varmgarage är så jäkla grymt.

2 reaktioner till “Tävlingarna i Gällivare

  1. Håller vi på dig i vinter igen!
    ”mäta upp spann på den gamla hederliga sättet”
    Vad betyder det papperstricket eller valla testa valla igen testa osv?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.