Prylar och sånt

Hej!

Ett blandat inlägg:

Första intrycken av Umaras produkter

Har använt Umara i 1.5 månader nu och är väldigt nöjd. Det känns tryggt att ha Prestera Mera-grabbarna Simon och Tommy i ryggen. Sportdrycken har jag använt på i princip alla träningspass och den gör det den ska d.v.s. tillför en bra blandning av snabba och mindre snabba kolhydrater till kroppen tillsammans med salt och aminosyror.

Den produkt jag var mest nyfiken på innan var deras pwo ”U Intend” och jag har varit väldigt imponerad av den! Jag har tagit den inför hårdare intervallpass, något gympass där jag behövt mer fokus samt träningstävlingar och skidtävlingar. Upplever att jag får ett väldigt bra fokus och kan utföra mitt arbete på ett bättre sätt. Om ni ska testa någonting från deras sortiment så rekommenderar jag denna.

”U Intend är en prestationshöjande produkt, utvecklad och specialanpassad för uthållighetsidrott. Blanda och drick U Intend före träningspasset eller tävlingen när du verkligen vill få ut det lilla extra och prestera på topp. U Intend förbättrar ditt mentala fokus och din fysiska kapacitet genom ett flertal olika mekanismer”
Innehållsförteckning

Jag fick även deras nya Omega-3 skickad till mig i Älvsbyn innan jag åkte upp till Gällivare. Har använt Omega-3 i perioder tidigare och då har det varit Möllers Tran som går att köpa på flaska. Möllers är ok men det är drygt att ha flytande Omega-3 med sig när man reser, dessutom ska den hållas i kylskåptemperatur. Umaras är betydligt billigare och smidigare, 275 kapslar á 1000 mg. för 200 kr är ett riktigt bra klipp (seriöst)! Vi är dåliga på att äta fisk hemma och Omega-3 har flera fördelar:

”Omega3-fettsyrorna EPA och DHA bör vara en naturlig del av en sund och varierad kost. Äter du inte fisk varje vecka så är ett tillskott av Omega3 ett smidigt sätt att säkerställa en bra fettsyrabalans. 3gr Omega3 om dagen har i studier visat sig sänka viskositeten på blodet något vilket gör att det flyter fram lite lättare, något som kan vara värdefullt för en uthållighetsidrottare.”

En ordentlig burk fiskolja.
En del produkter från Umara. Längst bort på byrån syns deras vattenflaska även den är någonting utöver det vanliga! Med hjälp av nanoteknologi har Specialized täckt insidan av plasten i flaskorna med ett supertunt lager kiseldioxid (glasmassa). Puristflaskorna är först ut med teknologin som ger plasten glasliknande egenskaper vilket i sin tur ger dig samma känsla som om du hade druckit direkt ur ett glas, fast med flexibiliteten och vikten från en plastflaska. Sjukt!

Monster iSport Victory Wireless, försök 2

Fick ett par hörlurar från Cykelkraft i våras. Var riktigt nöjd med dem då de verkligen satt kvar i öronen vid fysisk aktivitet, ljudet var bra och batteritiden godkänd! Tyvärr slutade ena hörluren att fungera efter några månader och drygt två månader senare har jag äntligen fått ett ersättningspar (inte snabb service hos Cykelkraft, tyvärr). Observera att jag ej har något samarbete med varken Monster eller Cykelkraft.se, däremot gillar jag verkligen dessa hörlurar när de fungerar. Förhoppningsvis var det ett måndagsexemplar jag fick i våras så hoppas på bättre hållbarhet denna gång.

Nya carbonskateskor från Rossignol

Testade Rossignols skateskor i våras var nöjd med dem. Däremot blev jag väl optimistisk och trodde jag kunde gå ned ytterligare en halv storlek (jag vill att skon ska sitta extremt tight). Tyvärr fungerade det inte med mina egna sulor som jag använder p.g.a. min (extrema) pronation. Nu är jag tillbaka på samma storlek som i våras och det ska nog bli riktigt bra!

Airbrush

I vintras blev jag tämligen besatt av airbrushning och läste på det jag kunde om olika tekniker och färger. Under våren dog intresset ut men nu har jag bestämt mig för att bli grym på detta. Vad ska jag måla för någonting då? Tja, en lågoddsare är väl att jag kommer rikta in mig på Oakley-ramar…

Kompressor och två airbrush-pistoler. Jag ska bli grym på detta!

2 reaktioner till “Prylar och sånt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.