Juletider i Norrbotten

Hej!

Efter långloppet i Östersund den 17:e december så åkte jag och Jenny upp till Norrbotten. Första dagarna befann vi oss i Älvsbyn. Första passet på Kanis bjöd på fantastisk skidpropaganda, alla spår var pistade och manchestern låg orörd!

Efter några dagar i Älvsbyn åkte vi vidare till Jennys familj i Luleå. Förutom att träna och umgås med Jennys familj (och Niklas Henriksson) jag lämnade in bilen på Dahlqvist Bil för den årliga servicen. Det fanns ingenting att anmärka på på min Hyundai Tucson (och det ska det väl inte finnas på en två år gammal bil). Jag och Niklas hann även med att spendera en heldag i Piteå där vi först tränade på Lindbäcksstadion, åt lunch på Golfen (där Piteå Elit-åkare numera äter gratis, king!), tränade andra passet i Hemmingsmark i skenet av pannlampor innan vi åt middag och julbakade hemma hos Johan Westerlund (som numera har ett eget hus i Blåsmark).

På julafton hade jag ett sprintpass, 4 x 3.30 min på så tuff bana som möjligt. Genomförde detta på Ormberget i -16 grader, kärvt var det men fick ut det jag ville av passet. Efter lunch åkte vi tillbaka till Älvsbyn där vi firade resten av den 24:e december tillsammans med min familj. Sedan dess har Jenny åkt hem till Luleå igen medan jag är kvar i Älvsbyn och kommer vara så fram till skandinaviska cupen i Piteå 5-7 januari.

Film från intervallerna. ”Gränsfall” tjuvskate 00:04 – 00:10 min. Förlåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.