Januariförkylning dag 5

Hej!

  • Fortfarande förkyld. Det vände mot det bättre igår så hoppas kunna träna på måndag!
  • Ledde ju länge Noah Hoffman Fantasy League – Tour de Ski men efter sista etappen trillade jag ned till 12:e plats, mestadels p.g.a. att Jacobsen och Ustiugov inte fullföljde. Nu går jag in stenhårt för att sluta 3:a i säsongstotalen.
  • Kul med ordentlig sprint på tv idag! Blir spännande att se vad KJ ”La Bomba” Westberg och Johan ”Häggas” Häggström kan prestera imorgon som Sweden II.
De enda gångerna jag lämnat lägenheten sedan i onsdags är då jag och Jenny lunchat på Jämtländska Matsalen.

Min frilansande Oakley-spion Niklas tipsade mig om denna design. ”Harmony fade” ryktas den heta och ska tydligen bli de officiella Oakley-glasögonen för Pyongchang 2018. Jag är skeptisk till designen.
Dessa ryktas det också om, Prizm Low Light. Inte sett någon officiell release ännu men några exemplar finns redan på Ebay.

Besökte biblioteket i torsdags för att låna hem de senaste Illustrerad Vetenskap och Allt om Historia. I tidningsavdelningen såg jag en bekant klubbmedlem på ett tidningsomslag och i reportaget hittade jag vår gemensamma psykolog tillika Piteå Elits ordförande. Mäktigt att få vara med i tidsskriften ”Yoga för alla”!
Rullar med stil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.