Ulricehamn, dåligt för magen.

Hej!

Nja, Ulricehamn blev ingen hit resultatmässigt. Under helgen var jag totalt körd i magen och speciellt under söndagen. En Umeå-åkare som åt på samma hotell (Lassalyckan) blev tydligen matförgiftad och min rumskamrat Johan fick frossa och blev tvungen att kasta upp en del mat oralt under natten mot måndag. Någonting dåligt fanns nog på buffén.

Lördagens sprintprolog kändes inte katastrof, däremot så var jag riktigt kraftlös under söndagens lopp. Fick inte behålla så mycket av det jag åt timmarna innan. Slutade 43:a och 40:e dessa dagar. Kände direkt efter målgång på 15 km-loppet att jag ville tävla igen och få revansch, därför kommer jag på torsdag att åka till grannlandet för att köra Norge cup, 30 km klassiskt masstart (lördag) och 15 km skate (söndag). Petter Engdahl som också ska tävla har lovat stentuffa banor så det blir förhoppningsvis kul! Vi kommer bo i hans farbrors stuga och sköta vallning själva. Det blir nice!

4 x 3.75 km skate Ulricehamn. Foto: Rolf Zetterberg
Hämtade ut dessa i måndags, recension utlovas så småningom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.