Bra prestationer men dåliga resultat i Örnsköldsvik

Hej!
Nej, ytterligare en bottenhelg blev det i Örnsköldsvik. Fredagens 3.3 km skate hade vi inte de bästa skidorna (slutade 44:a), lördagens 10 km klassiskt kämpade jag det jag hade men med 0% tryck i diagonalen och slutade 29:a. Ramlade också men tappade inte allt för mycket tid på det. Söndagens 15 km skate jaktstart var väl helgens bästa lopp, tappade ”bara” 1.20 min på bästa åktid men plockade bara fyra placeringar (från 33 till 29). Körde det jag hade i helgen i alla fall. Det är verkligen inte detta jag tränar och lägger ned all min tid på men orkar inte älta detta, varken i huvudet eller här på bloggen. Jag har varit bra på att ladda om och nollställa efter varje helg och har trott inför varje tävling att nu vänder det. Jag är mest orolig att jag till slut kommer tappa glöden och sluta bry mig. Känner inga sådana tendenser ännu men några bra resultat vore jävligt välkommet nu.

Simon Andersson och jag under lördagens 10 km klassiskt.

Ingen vidare helg för någon av oss i Piteå Elit men vi höll ändå humöret uppe och hade en riktigt trevlig helg! Glädjande nog så hade min sambo Jenny en riktigt bra helg där hon inledde med att bli 6:a, 0.2 sek från 5:e plats och 8 sek från pallen! Sedan fortsatte hon med att bli 9:a på 10 km klassiskt och avslutningsvis 8:a i minitouren! Välförtjänt och kul att hon äntligen åker på den nivå hon borde!

Mellomys i lördags. Lol.

Nu blir det all-in mot SM i Skellefteå, vet att jag kan åka jävligt bra där. Efter SM blir det påskfirande i norr, sedan militär-VM i Hochfilzen (Österrike) och sedan SM del 2 i Bruksvallarna.

Nice weekend
Våren 2015 efter militär-VM. Skulle behöva en dos av denna känsla nu.

Jag ger mig aldrig. Vi hörs!