Stabil start på året

Hej!
Fått en stabil start på detta träningsår, blev fina och skonsamma timmar i Saxnäs och sedan jag kommit hem har jag tränat i lagom mängd. Har nog aldrig känt mig i så här stabilt slag i början av träningsåret tidigare. Totalt har det blivit fem intervallpass sedan träningsåret startade vecka 17. Det sjätte passet kommer på söndag då 3 x 15 min stakning väntar. Imorgon, lördag, blir det 3 timmar mountainbike med Björn Sandström och Daniel Gustavsson och på eftermiddagen blir det gym.

Annars då?

– Bokat två biobesök i helgen via biljetter som jag fått via Sifo-panelen. Varit med där i tre år och valt biobiljetter som belöning varje gång jag fått tillräckligt med poäng. Har nog blivit en si så där 15 stycken biobesök tack vare det. I helgen ska jag se ”Avengers: Infinity War” samt Wes Andersons nya ”Isle of Dogs”.

– I början av juli ska mina kära vänner Marine Dusser och Erik Bjornsen gifta sig i franska Villard De Lans. Jag är bjuden och ser fram emot att träffa en hel del vänner från tiden i USA! Jag kommer flyga till och från Tyskland där jag ska möta upp min käre vän Lukas Ebner. Det blir förövrigt det första bröllopet jag får möjlighet att delta i.

– Landslagen släpptes i tisdags och glädjande nog så var bägge mina manliga lagkamrater, Johan och Björn, uttagna i b-laget! Johan har aldrig tidigare varit en del av något landslag och fick äntligen en välförtjänt plats efter tre raka segrar i skatesprint i VW Cup, riktigt kul att hårt slit lönar sig! Dessutom återfinns Lisa Vinsa, Charlotte Kalla, Magnus Ingesson och Stefan Thomson, alla knutna till klubben!

– För en stund sedan provade jag att byta till den webbaserade Endurance-dagboken för träningssammanfattning. Efter 10 år med Sture Noréns Excelbaserade träningsdagböcker så inser jag att jag är för gammal och konservativ för att byta. Det får bli Excel resten av karriären helt enkelt.

Rullskidpremiär i tisdags. Min skäggväxt tar sig, det går bra nu.
Löpintervaller inomhus, 5 x 10 min på 15% lutning. Glömde bort tiden på den fjärde så den blev lite längre. Stabilt pass så här i början av maj.
Crosspass med Björn på en begränsad yta! 1.30 h rullskidor klassiskt + 1.30 h löp. Max Novak var med första halvan. Tre timmar totalt alltså och 800 höjdmeter.
Gym på Sportsgym City
Måttligt less på dessa just nu, helt plötsligt kan de inte spela upp medieljud från min Samsung S8.
Suck..
Bytte till sommardäck igår, även om vinterfälgarna som är på bilden är snygga så är 19″ för sommaren extremt vackra. Kompletterade förresten mina dekaler på bilen tidigare i vintras hos 4sign Luleå, kan varmt rekommendera dem.
En vacker Hyundai.