Offerdalsmilen imorgon

Hej!

Tuff träningsperiod just nu, inga jättemängder med timmar utan snarare en tuff, kontinuerlig belastning där fokus framförallt ligger på de hårda intervallpassen.

Imorgon, tisdag, ska jag under kvällen springa Offerdalsmilen mellan Kaxås och Änge. Sprang den för två år sedan och då blev jag 8:a på tiden 33.41 min med en snittpuls på 190 (95.5%). Siktar på att slå min tid och placering samt att nå högre snittpuls. Det kommer göra ont! Längtar.

Bilder:

I fredags körde jag fyra och en halv timme crosspass med Oskar Kardin. Först stakade vi två timmar på rullskidbanan och efter det sprang vi till Frösön och tog alla ”Hitta ut”-kontroller på området kring Östberget. Igår, söndag, hade jag ett tröskelpass på klassiska rullskidor som var kryddat med impulser. ”Hitta ut” innebär att man plockar kontroller där varje sådan har en bokstav som man sedan, om man så vill, registrerar på hemsidan och är med i olika topplistor.
Alla Hitta Ut-checkpoints i Östersund (minus Torvalla och Vålådalen). Kartan går att skriva ut på hemsidan samt går att finna i gratistidningen från ÖP.
Nice outfit i gymmet. Skorna heter Under Armour Charged Legend och lämpar sig väldigt bra i gymmet med sin platta och stabila sula.
Tog denna bild efter ett pass på B-bandet. Herrarnas submax- och maxtest. Nu för tiden använder landslaget ett nytt protokoll där man istället kör 800 (?) meter så snabbt som möjligt genom att själv justera hastigheten på bandet. Två gånger har jag åkt över 8 minuter på det gamla testet så i våras testade jag på förbundets nya. Ganska annorlunda men jag gillade det, skönt att kämpa mot en mållinje istället för att veta att man ska åka tills man dör (även om 800 m testet ger exakt samma känsla under sista minuten).

Någon fler än jag och Jenny som måste borsta tänderna innan man ska träna?
Nu är jag less på dessa brillor. Någon som vill byta lite Oakleys?
Ingen som har ett par Pop Fade de vill bli av med?

2 reaktioner till “Offerdalsmilen imorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.