Ut på turné

Hej!

För er som halvt gett upp på denna blogg och bara tittar in då och då så finns det ytterligare tre inlägg från denna vecka som ni kanske missat.

Idag är det midsommar och det firade jag genom att traditionsenligt köra 3 x 20 minuter skate på rullskidbanan. Skiduniversitetet har kört detta pass både midsommar 2016 och 2017 och dessa gånger har vi varit över 10 herrar om jag minns rätt. I år var det så dags igen men tyvärr var jag den enda som dök upp. Jag kände min plikt att köra samma upplägg och samma bana för att hålla traditionen levande. Förhoppningsvis blir det fler deltagare nästa år igen. Det blev inga fantastiska sträcktider med 8 grader, starka byvindar och regn men jag är nöjd med mitt genomförande.

Ikväll ska jag till Simon Hallström och Jenny Solin för att fira midsommar. Det blir trevligt! Imorgon efter att jag kört förmiddagens tre timmar klassiskt/stak ska jag köra norrut med Hyundaien och jag kommer bli borta från Östersund i 2.5 veckor:

25 juni – 1 juli: Det årliga militärlandslagslägret i Boden. Dock kommer jag avvika under lördagen då jag har ett event hemma i Älvsbyn jag tänkte delta på. Förvänta er inte lika många blogginlägg nästa vecka, begränsat med wifi på logementet.

2 – 11 juli: Måndag kommer jag flyga ned till Genève i Frankrike där min kära vän Lukas Ebner kommer plocka upp mig och Peter Kling. Tillsammans kör vi sedan till Villard de Lans där vi kommer stanna i en vecka. Varför? Jo, min lagkamrat från tiden i Alaska, Marine Dusser, ska gifta sig med Erik Bjornsen den 7 juli i Villard de Lans! Ser verkligen fram emot denna vecka, flera av mina vänner har jag inte träffat på fem år. Jag har hyrt en cykel på plats så blir många fina turer i bergen! Efter bröllopet kör jag och Lukas hem till hans hem i Freiburg, Tyskland, där jag kommer stanna i några dagar innan jag flyger hem.

Lukas och jag några mil utanför Villard de Lans år 2013 i väntan på att Tour de France-klungan ska passera. Sist jag träffade Lukas var i januari förra året några dagar efter att jag blivit diskvalificerad på scan-cupen i Lahti. Då var jag riktigt less på allt och bestämde mig för att flyga ned till Berlin för att möta upp Lukas samt min kära vän Liam Gibcus från Australien som gjorde en Europaresa tillsammans med sin sambo. Det blev några hektiska dagar där vi bl.a. besökte flera museum och ett koncentrationsläger. Det var bra att få lite perspektiv på saker då mina resultat i skidspåren höll på att knäcka mig. Tror aldrig jag skrev om detta på bloggen?

Jag kommer vara hemma några dagar innan jag ska till Sollefteå den 15:e juli på klubbläger i en vecka. Blir nice!

Förlängt med KV+

Igår skrev jag på för en fjärde säsong på KV+. Jag gillar verkligen stavarna och speciellt de vinklade handtagen som jag tycker underlättar framföringen av staven. Bra pendel och bra hållbarhet, jag bryter färre stavar nu än när jag körde på Swix. Dessutom är KV+ de snyggaste stavarna på marknaden och det är väl ändå det viktigaste?

VB + Rossignol + Under Armour + Oakley + KV+ = sant

2 reaktioner till “Ut på turné

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.