Träning i Östersund, Vertical K i Åre ikväll

Hallå!

Dålig bloggmotivation just nu, skulle behöva en nytändning. Vore kanske kul att börja videoblogga? Dock finns det fyra tydliga problem där: 1. Jag tycker inte om att prata 2. Jag sluddrar/mumlar så det kommer krävas undertext 3. Det innebär det att jag måste trycka in random house-musik i klippen (d.v.s. jag kan inte använda upphovsrättsskyddad musik som jag själv gillar) 4. Jag tycker inte om att stanna och hålla på med kameran medan jag tränar. Jaja, jag kanske löser dessa problem eller helt enkelt accepterar dem och börjar producera rörlig bild på bloggen istället.

Vad har hänt sedan senast? Tja, vi avslutade lägret i Sollefteå med ett enkelpass under söndagsförmiddagen innan vi rullade hem till Östersund igen. Här har jag befunnit mig sedan dess där vardagen har bestått av träning, film, hängt med Jenny samt spelat Fortnite på PS4 med Kardin och Hortlund. Jag har även varit på ett middagsevent hos Björn Sandström i fredags. Dessutom har jag under de fem senaste dagarna badat två (!) gånger. Jag tycker egentligen inte om att bada i Sverige, det är alltid kallt i vattnet. Nu efter denna sjuka värmebölja så är det mindre svinkallt i alla fall.

Som rubriken skvallrar om så ska jag ikväll springa den fjärde upplagan av Peak Performance Vertical K i Åre. Masstart nere på Åre Torg kl. 18.15 och målgång på toppen av Åreskutan vilket innebär att vi ska plocka 1000 höjdmeter under tävlingen!

Bansträckningen för vertikalen i Åre.

Bilder från senaste tiden:

3 h mtb i Marieby med Oskar Kardin förra tisdagen. Riktigt kul!
Formcheck på bandet, 5 x 10 min trösklar.
5 h crosspass i fredags. 3 timmar stakning med Lager 157 på Elpex 4 (18 km/h snitt) följt av 2 h löpning själv. Stabilt pass.
Bad i Önsjön igår, självklart med Älvsbyhus-handduken.

2 reaktioner till “Träning i Östersund, Vertical K i Åre ikväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.