Mot Sundsvall på läger

Hallå!

Jenny åkte upp till Boden i söndags på militärlandslagsläger, ett läger jag också skulle ha deltagit på om det inte varit för att klubben har läger i Sundsvall 15-21 augusti (onsdag-tisdag). Jag kommer bege mig dit imorgon efter lunch och ser fram ett riktigt bra läger med den bästa skidklubb man kan tillhöra i Sverige (om du frågar mig).

Jag har aldrig tränat eller åkt skidor i Sundsvall tidigare, ska bli kul med en ny lägerort. Såg på Anders Svanebos Facebook att rullskidbanan uppe vid skidstadion är klar, hoppas vi får använda den trots att invigningen är dagen efter vi lämnar.

Har jag tränat någonting spännande sedan sist? Tja, i söndags sprang jag 200 m och 600 m-intervaller på Hofvallen. Jobbigt, inte så mycket effektiv tid men bra träning. På eftermiddagen körde jag 2.30 skate på banan med de lätta Elpex 2:orna, bra pass med högt fokus.

Lämnar rullskidbanan i Östersund för ett tag. Foto: Sofia Henriksson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.