Intervaller med Hallström, i rikets tjänst, Ramsau på tisdag

Hej!

Jenny har klagat i veckan att jag har för lite att göra på dagarna vid sidan om träningen, jag håller inte med. Jag har bl.a:

  • Kört ett riktigt stärkande intervallpass tillsammans med Simon Hallström i onsdags. Vi körde en 15 km lång intervall kryddat med lite inslag av extra hård fart. Jobbigt, jobbigt…
Sliten Brännmark?
Simon Hallström älskar skateintervaller och gubbtempo
  • Ätit lunch på Jämtländska Matsalen har jag hunnit med (Jenny också för den delen). Det var ett tag sedan då vi inte haft tillgång till bil samt att jag flängt omkring på läger senaste tiden.
Löpning på Frösön tidigare i veckan
  • Ryckt in på hemvärnsövning har jag gjort sedan i torsdags. Jag tillsammans med de andra skidåkarna/skidskyttarna som är med i militärlandslaget och bor i Östersund är signalister hos Fältjägargruppen och denna vecka är det alltså övning. Jag har varit med och skött sambandet till bataljonen i helgen, ett trevligt arbete som passade in bra denna helg med lite mindre träning inplanerad.
Jag på hemvärnsövning. Foto: Anders Åkerblom
Bild från förra årets övning. Foto: Jacob Engström

Ja ni ser ju, jag har fullt upp!

Ramsau 9-20 oktober:

På tisdag reser jag och coach Karl Edenroth till Ramsau i Österrike och där kommer vi stanna fram till lördag nästa vecka. På plats kommer vi genomföra ett träningsläger med både barmarksträning i dalen samt skidåkning uppe på glaciären. Jag har varit i Ramsau en gång tidigare när jag gick på skidlinjen i Älvsbyn (2010 om jag minns rätt). Denna gång blir det med betydligt färre träningskamrater men tror ändå detta läger kommer bli legendariskt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.