Dags för premiär!

Hallå på er!
Ja, då är man plats i Bruksvallarna i år igen! November och tävlingsdags, fyra år sedan jag åkte riktigt bra här (2014) följt av ett mediokert år (2015) som sedan följdes av två kastastrofpremiärer (2016 och 2017). Det ska fan inte bli tre år i rad med fiasko!
Så här ser tävlingsprogrammet ut för helgen:
Fredag: 5/10 km skate
Lördag: 10/15 km klassiskt
Söndag: Skatesprint
Bruksvallsloppet.se hittar man all information om tävlingarna! SVT1 sänder lördag och söndag. Jag tävlar alla dagar! Snöförhållandena här i Bruksvallarna har varit bättre men nu har de fixat en helt okej 2.75 km-bana (nej, den är inte 3.3 km).
Liveresultat finns här.
Annars då? Vad har hänt sedan senast?

  • För ett tag sedan slängde jag Jennys mobiltelefon i soptunnan i herrarnas omklädningsrum på Sportsgym City. Hade med mig en pastasallad då jag hade ärenden efter avslutat pass men märkte till min förtret att hälften av mitt älskade gluten hade hamnat i ryggsäcken. Skakade ur hela skiten ovanför sopkorgen utan att veta att Jenny lämnat sin telefon där i. En timme senare kom jag hem men blev att cykla fort tillbaka till gymmet. Måste sett roligt ut när jag klev in på gymmet med Carhartt-jacka och huva och plockade upp en ringande telefon ur sopkorgen för att sedan lämna.
  • Screening med svenska skidförbundets Marcus Bystedt i tisdags. Frustrerande när man inte fixar tillsynes enkla övningar och rörelser, var tvungen att försäkra honom att det inte var honom jag blev förbannad på utan mig själv. Avslutade med att, enligt honom, sätta nytt chinsrekord så det var gött. Jag gjorde fler repetitioner chins än repetitioner brutalbänk. Potentiellt den första som gjort det. Han tackade för uppvisningen och jag tror vi båda var nöjda när vi lämnade gymmet.
  • Tränat på i Östersund, helt okej snöförhållanden senaste veckan. Varierande från dag till dag men måndag/tisdag denna vecka har varit riktigt bra med ca. 3.5 km spår. Kört en träningstävling (jag var den enda som körde klassiskt så vann ej) och då bra intervallpass sedan jag bloggade sist om jag minns rätt.
Explosiva step-ups efter screening. Ja, de är riktigt explosiva. Ja, jag orkar mer än 40 kg. Ja, deffen har gått bra.
Vardagslycka är när man ser blodådror på benen genom tightsen! Vardagssorg är när de inte syns på bild… Tungt ögonblick när man kom hem och ville skryta på sociala medier.
Oakley har rätt fet rea på sin svensak hemsida. Den pågår fortfarande. Obs, ej brillor! Denna ryggsäck heter Mechanism och är tydligen riktigt bra.
numbero uno fanboy
Två par TNP 2.0 Mumbo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.