Idre till helgen, Livigno på måndag

Hej!

Till helgen väntar Volkswagen Cup i Idre med skatesprint och 15 km skate individuell start.

Planen var ju egentligen att åka till världscuppremiären i Ruka, Finland, men nu blev det ju inte så och man verkar inte kunna anmäla sig själv på Idrottonline… Istället blir det Idre! Det är inte så illa det heller.

Eftersom det inte blev Ruka så drog jag en spontanare igår och bokade en resa. På måndag drar jag till Livigno tillsammans med Jennys långloppslag Team Ramudden. Jag kommer resa dit med dem men bo ensam. Verkar vara 18 km med spår i dalen så det blir nog rätt gött att hålla till där!

Jag blir där i 10 dagar och på lördag 1 december tänkte jag köra tävlingen Sgambeda som innefattar 30 km skate masstart. Rena drömdistansen ju! Kommer sedan komma hem en vecka innan skandinaviska cupen i Östersund.

Tre bilder från ett gympass som jag och Jenny genomförde igår:

Ni glömmer väl inte bort att spela Noah Hoffman Fantasy League? Man väljer åtta herr- respektive damåkare inför varje världscuphelg och man kan vinna rätt fina priser. Jag träffade Noah på Marine Dussers och Erik Bjornsens bröllop i somras. Jag hade massor av feedback att ge efter förra säsongen där de infört ett helt nytt system. Vet ej hur mycket av min feedback som framgick dock, vi var ju trots allt på ett bröllop i vinets förlovade land.
Jag var tvungen att laga en trerätters meny till Jenny för att få henne att se min absoluta favoritfilm, Aliens (1986). Maten tillagade för någon vecka sedan och i söndags såg vi den äntligen. Fantastisk film. Jenny var dock inte lika exalterad. Troligtvis har nostalgin gjort mig blind men detta är enligt mig en av de absolut bästa science fiction-filmerna. Science fiction är en filmgenre som jag älskar från botten av mitt sotsvarta hjärta.

Imorgon drar jag till Idre, vi hörs därifrån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.