Skandinavisk Cup Östersund

Hallå.

Nej fyfan, skandinaviska cupen blev en riktigt besvikelse. Sprintprologen var väl ok för att vara jag, lördagens inställda tävling gjorde riktigt ont i skidåkarhjärtat och söndagens 15 km skate bjöd på de tyngsta ben jag upplevt på flera år. Fy fan, vilket antiklimax när man verkligen sett fram emot dessa tävlingar. Jag har mina teorier om söndagens känsla men är inget jag orkar gå in på här.

Glädjande var att min sambo Jenny återigen levererade stabila resultat och levererade sina första poäng i skandinavisk cup! Tycker också att det var en bra ”svenskdag” i H21 under söndagens lopp, tror det var 11 åkare topp-30 och Rickarsson som vinner är klart mycket bättre än resultaten från tidigare säsonger.

Enda bilden från i helgen. Lördag eftermiddag och dags att testa skateskidor.

Till helgen blir det 10 km klassiskt i Sollefteå och sedan fortsätter jag norrut för julfirande.

Kan även tipsa om denna artikel i Expressen om min nära vän Erik som blev förlamad i höstas. När ens egna problem handlar om att man tycker man är för långt efter på en skidtävling och man känner att det inte är någon idé att kliva upp ur sängen på måndagsmorgonen är det bra att få perspektiv på livet och att man faktiskt kan välja hur man handskas med motgångar. Där är Erik en person alla kan lära av.