Tillbaka i träning (igen)

Tja!

Tillbaka i träning sedan fyra dagar tillbaka. Körde första intervallpasset idag, -18 grader, precis som man vill ha det, kändes som hemma! Är med på reservlistan till världscupen till Ulricehamn, trodde jag förstört alla chanser till allt möjligt efter Kopparskidan i Falun så det var väl positivt. Nästa race blir troligtvis SM i Sundsvall nästa vecka, där ser programmet ut som så här:

Onsdag: 10/15 km (klassiskt)

Torsdag: Stafetter (klassiskt)

Lördag: Sprint (skate)

Söndag: 15/30 km masstart (klassiskt)

Ska bli sjukt kul, alltid speciellt att köra svenskt mästerskap! Verkar bli legendariskt fina banor också.

How to win in life: buff, snapback, träningsjacka med huva.
Gym på universitetet, uppvärmning med landmines.
Dips med 40 kg. Körde lite tyngre vikter igen istället för mer explosivt då det var ett tag sen jag var i gymmet. Skandinavisk Cup i Vuokatti och två korta förkylningar har kommit emellan. Måste få tillbaka lite tryck i triceps igen.
Toys”R”Us har total utförsäljning i sina fysiska butiker. Fyndade dessa, tack för tipset svärmor! Älskar och hatar Star Wars just nu, tycker definitivt inte om Disney. Tuffa tider för en fanboy. Lite hyckleri från min sida kanske men Lego är ju ändå Lego.
Throwback till Vuokatti: Och ni tyckte min Hyundai Tucson hade många dekaler?