Hattrick i Ås, VW Cup i helgen

Hej!

Ås elljusskidan, 10 km skate masstart: Under tisdagskvällen tävlade jag för tredje gången i Ås elljusskidan. Något tunnare startfält i H21 än tidigare år, lite tråkigt då det är ett riktigt trevlig arrangemang. Jag tog starten, efter några hundra meter gick Marcus Ruus om och spräckte fältet direkt. Han drog sedan i bra fart i 8.5 km innan jag gick om. Fick lucka med några hundra meter kvar och kunde säkra tre raka segrar. Tävlingsledaren Per-Erik Rönnestrand hade skojat (trodde jag) om att jag skulle få ett specialpris ifall jag kunde vinna tre raka segrar. Väl på prisutdelningen fick jag en pokal med mitt namn ingraverat och texten ”Hattrick segrare, 2017, 2018, 2019”. Om de inte haft den lokala guldsmeden som etsade in detta i pokalen direkt efter målgång (vilket jag inte tror) innebär det att de förberett pokalen innan loppet, riktigt sjukt! Tur jag inte visste det innan, då hade jag varit sjukt nervös.

Resultatlista Ås elljusskidan 2019
Sjukaste priset jag vunnit

Nya Oakleys: Fick hem ett paket under tisdagen från Northsport.se innehållandes fyra par Oakley-glasögon:

  • Wind Jacket 2.0 Matte Black/Prizm Trail
  • Flight Jacket Matte White/Polished White/Prizm Sapphire Iridium
  • Flight Jacket Matte Black/Polished Black/Prizm Road
  • Flight Jacket Matte Grey/Carbon/Prizm Low Light

Ska bli riktigt intressant att äntligen få testa på Flight Jacket ordenligt. Tävlade med ett par under kvällen och de satt riktigt bra. Den nya Prizm Low Light-linsen är väldigt intressant. Recension kommer så småningom!

Vackert!
Pokalen + nya glasögon.

Mot Volkswagen Cup i Hudiksvall: Om drygt en timme kommer min klubbkamrat Sofia Henriksson och plockar upp mig, sedan ska vi rulla mot Hudiksvall där den tredje Volkswagen Cup-helgen för denna säsong kommer hållas. 10/15 km skate och 15/30 km klassiskt masstart väntar. Vi hörs därifrån!