Gott och blandat

Hej!

Slänger upp lite blandade bilder från senaste tiden (och svunna tider):

Lunch på Jämtländska Matsalen är ett återkommande inslag i min och Jennys vardag. Riktigt bra husmanskost bjuds det på och förra veckan kunde man t.ex. finna kallrökt älg på salladsbordet, det ni! Keso är för övrigt det bästa alternativet till sås (om ni frågar mig), riktigt gott, 12% protein och 80 kcal/100 g! Drömsiffror.
Känslan när man får gå i mål.
Flight Jacket Matte Grey/Prizm Low Light men vita skalmar från ett annat par (Polished White/Prizm Sapphire). Haft denna idé från första gången jag såg dem, tyckte det blev riktigt bra. Bilden nedanför visar originalet.
Prizm Low Light med originalskalmarna.
Jenny brukar klaga över att tv-spelande mestadels är bortkastad tid och visst kan det ofta vara så. Men, här ser ni ett vackert exempel på två grabbar som spelat tv-spel tillsammans varje dag (mer eller mindre) i sex månaders tid. Den 14:e februari träffades Johannes Hortlund och Simeon Deyanov för första gången i verkligheten och jag fick äran att bevittna det vackra ögonblicket!
Gräver fram en bild från 1:a juli 2012. När jag sommarjobbade sommaren.. 2008 eller 2009 (?) sommarjobbade jag åt Älvsby IF Orientering, förutom att rita kartor fick jag i uppdrag att märka ut en löprunda på ca. 22 km genom Nyforsområdet i Älvsbyn. Denna stol var perfekt placerad längs rundan. Någon i byn som fortfarande springer ”Viktors varv”??
Kul med gamla bilder, vi kör en till! September 2014, en dryg månad innan kom jag på att jag ville flytta till Östersund. Frågade min relativt nyblivna flickvän Jenny om hon inte skulle följa med. Hon hade inte bättre för sig så sa ja. Ett bra beslut så här i efterhand. Min att jag ringde till Anders Strid någon vecka innan och frågade om jag inte fick vara med i skiduniversitetsgruppen. Det fick jag inte, man var tydligen tvungan att ansöka innan 1:a april. Framförhållningen då var inte bättre än den är nu i alla fall.
Vi kör en sista bild. Augusti 2016, lyckligaste veckan i mitt liv? Kanske, fick träna 34.30 h från måndag eftermiddag till söndag förmiddag! Tänk om man hade tränat måndag förmiddag och söndag eftermiddag? 40 timmar?!? Vilken dröm det hade varit.