Vecka 26

Tjenare.

Jaha, då var ytterligare en vecka på denna planet till ända. Jenny åkte hem till Norrbotten i måndags vilket lämnade mig ensam i Vinterstaden Östersund. Jag har spenderat dagarna med att träna, äta, se film och spela tv-spel. I fredags ryckte jag in och hjälpte till bakom kassan hos vår sponsor Jämtländska Matsalen. Kul att få göra någonting annat i en vardag som i övrigt ser likadan ut, vare sig det är måndag eller lördag.

De flesta som jag brukar träna med är bortresta så det sociala livet har varit reducerat till nästan noll. Tränat ett crosspass med Eddie igår och har ätit på Jämtländska Matsalen måndag till fredag. Annars har min interaktion med övriga mänskligheten skett genom att jag suttit och svurit åt mina lagkamrater i Apex Legends. Lägg där till att min Samsung Galaxy S8 slutade sitt liv i en våldsam smäll på Vintersportcentrum i onsdags. Nu lever jag med en Samsung Galaxy Ace 3 som var ofantligt trög redan 2015. Får migrän varje gång jag använder den och att skriva till andra på Messenger retar verkligen mitt temperament. Dessutom är min favorithund borta från jordelivet. Nej, inte den bästa veckan jag haft. Glädjande nog så kommer Erik Axelsson på besök imorgon och på tisdag kommer Jenny hem i samband med att mina föräldrar kommer till stan på besök.

Träningen då? Jo fan, den har gått bra även om dagsformen har pendlat. Sprang intervaller i onsdags, en 3000 meter, några 1000 meter och slutligen några på 400 meter. Ingen glimrande form. Idag körde jag 3 x 20 minuter skate på rullskidbanan. Har jag känt sliten i sätet och baksida lår (vaknade natten till igår av att min högra baksida krampade). Körde därför på de lättare Elpex 2-hjulen och valde en slinga på rullskidbanan utan allt för många stigningar. Istället fokuserade jag på att gå på hårt uppför i slutet av backarna och sedan hålla så hög fart jag kunde (utan att gå över tröskeln) på de flackare partierna. Ett bra pass där jag ändå skulle uppskatta formen till en svag 8:a.

Ja, eftersom min backup-telefon inte tar bilder så har jag inte så mycket att ladda upp förutom dessa tre:

Monterade min Garmin Virb Ultra 30 på mina Elpex Team 610 efter måndagens stakpass och experimenterade med lite vinklar. Kul leksak.
Stakimpulser på stadion.
Stakning på ÖSK.