Intervallblock

Hej!

Min ensamhet tog slut i måndags då Erik Axelsson bodde hos mig i två dagar innan han fortsatte mot Trondheim. Direkt han kom hit så drog vi till NVC för att riva av ett gympass. Under tisdagen kom även Jenny, mamma och pappa till stan. Trevliga dagar där jag såg till att ha en hel vilodag tillsammans med föräldrarna. Vi tog bl.a. en tripp till Nordön och där vi åt lunch på Tivars Gårdsmejeri.

Tre intervallpass på tre dagar:

Under torsdag, fredag och lördag hade jag ett kortare intervallblock som bestod av tre fartpass under dessa tre dagar. Under torsdagen körde jag stakintervaller på b-bandet där pappa var med och styrde. Trösklar med två minuter AIII+ inlagda på varje intervall.

Under fredagen körde jag löpintervaller på samma band där upplägget var 10 min AIII, 4 x 3 min AIII+ och 2 x 1 min max.

Igår, lördags, körde jag skateintervaller på rullskidbanan där upplägget var trösklar med längre impulser (20 sekunder) inlagda. Hade sällskap av min sambo Jenny samt Frida Hallquist. Jag körde på Elpex 3:or och de på 2:or. Vi hittade ett upplägg där vi kunde sparras mot varandra vilket var kul! Har blivit många intervallpass på egen hand senaste veckorna.

Betydligt bättre känsla under dessa pass jämfört med tidigare vecka. Så kan det vara under sommaren när man tränar hårt och mycket, dagsformen varierar en hel del.

Stakning på bandet, körde 1 km/h fortare än jag gjort tidigare i somras, kul!
4:e spetsen för i år. Jag har haft slut på KV+ egna spetsar men nu har jag åter i lager. Förhoppningsvis håller de bättre än de andra fabrikaten ute på marknaden.
Beställde hem nya skor förra veckan. Blev ett par Merrell Vapor Glove 3 som jag ska använda för kortare löpningar i terräng. Hoka One One Cavu har jag tänkt springa löpintervaller och tävla i. Hoka One One Torrent har jag tänkt springa de flesta pass i terrängen med. Saucony Guide har jag tänkt använda som mängdsko. Ska uppdatera senare hur jag upplever skorna, framförallt Hoka som jag är väldigt nyfiken på, har ingen sponsring på något par så det blir ärlig feedback.
Fajita-buffé på Jämtländska Matsalen i fredags. Tacoköttfärs, fajita-kyckling, kebab och dessutom pizza-buffé. Inte illa!
Ett av mina största intressen som jag knappt nämner i bloggen nu för tiden är film och tv-spel. Sedan jag flyttade till Östersund för snart fem år sedan har jag börjat ge betyg på IMDB till allt jag konsumerar. 537 filmer (539 idag) och 614 med spel och serier inräknat. TV-serier ger jag bara betyg till serien som helhet om det inte är som i Black Mirror t.ex. med fristående avsnitt med helt egen handling. TV-spel ger jag bara betyg om jag har spelat ut dem. Jag ser alltid klart varje film jag påbörjar med några få undantag. I perioder väljer jag bara att se dåliga filmer som jag vet kommer göra mig upprörd. Antar jag tycker om att bli provocerad.