2019-08-03

Tja!

Efter en tuff och varm vecka i Hemavan med strax över 27 träningstimmar och med för lite sömn har jag nu en lugnare träningsvecka i hemma i Östersund. Två intervallpass, två styrkepass och en totaltid på 16 timmar är planen.

Intervallpassen denna vecka:

Tisdag, löpintervaller: Eftersom Hofvallen (stans friidrottsbana) fortfarande är uppgrävd så valde jag återigen att köra mina löpintervaller på löpband på STC (tidigare Sportsgym). Denna gång blev det stans största gym på Storsjöstrand ca. 10 minuter löpning från mig. Detta gym har löpband som rullar snabbare än 20 km/h. Passets upplägg var 1 x 10 min, 3 x 3 min och 2 x 75 sek. Första intervallen på 10 minuter som skulle vara tröskel sprang jag på 18 km/h (3.20 min/km). Intervallerna på 3 minuter sprang jag på 21 km/h (2.51 min/km). Tufft sista minuten men ändå kontrollerat. Sista två intervallerna gick jag ned i hastighet till 20 km/h men ökade lutningen till 5%. Brutalt jobbigt sista 15 sekunderna.

Fredag, skateintervaller: Hade stämt träff med Ebbas lillebr.. Fredrik Andersson för att köra skateintervaller uppför Vallsundet på Frösön. Vi totalt sex stycken vändor där den tredje och den sjätte skippade Sommarhagen och fortsatte rakt upp. Hade en ok dag och fick stundtals slita för att hänga på Fredrik. Brutal motvind denna dag men ändå hyfsade tider.

Fredrik flyttade till stan i våras. Han är nu tillbaka i stan efter en sommar i Delsbo. Stabil förstärkning.
Grävlingsjakt i torsdags, det ni!
Någon som vill köpa ett par helt nya Radarlock med två linser? G30 och Slate Iridium. 900 riksdaler.
Nä men om man kanske skulle gå och klippa sig?