En vanlig oktobervecka

Hallå!

Har inte så mycket att skriva så detta kan nog bli det tråkigaste inlägg jag publicerat. Sedan jag kom hem från Torsby för två veckor sedan har jag varit i Östersund. Vädret har blivit kallare och temperaturen har sällan varit över fem grader. Vi är nu inne i slutspurten av träningsåret där det blir färre långa distanspass (jag har definitivt gjort mitt sista femtimmarspass för i år) och intervallpassen blir något kortare men där intensiteten förhoppningsvis kan skruvas upp ytterligare.

Träningen denna vecka har bestått av ett intervallpass löpning där upplägget var en längre tröskel följt av 10 x 2 minuter med 1 minut vila mellan varje. Igår (fredag) körde jag träningstävling med skiduniversitetet, 15 km klassiskt på rullskidbanan. Förlorade med 5 sekunder mot min lagkamrat Björn. Har även hunnit åka skidor i skidtunneln i Gällö. Imorgon väntar ett intervallpass på rullskidbandet där det kommer köras trösklar.

Slängt in lite sporadiskt bänkpressande mellan några knäböjsset när jag befunnit mig på gymmet. Numera lyfter jag 100 kg väldigt kontrollerat, tror jag maxar 105 kg. Har en plan för att springa ett 3000 m test och göra ett seriöst försök på 110 kg om några veckor.

Framöver händer inget spännande, kommer fortsätta träna i Östersund!

Bild från i somras men samma löpband på STC Sportsgym City.
Simon Hallström matar på i vanlig ordning på rullskidbanan.