Premiär i landslagsdräkt imorgon

Hej!

Jag är på plats i finska Vuokatti och för första gången i Svenska Skidförbundets regi. I helgen kommer jag alltså få chansen att representera Sverige. Äntligen. Jag ska ha jävligt roligt imorgon och samtidigt göra allt jag kan för att prestera på topp. Distansen imorgon är 30 km klassiskt masstart och på söndag väntar 15 km skate individuell start.

Imorgon kommer damerna starta först och det kommer ske klockan 9.00 svensk tid. De kör sex varv på en 3.3 km-slinga. Vi herrar kommer starta 10.30 svensk tid och vi kör åtta varv på en 3.75 km-slinga. Banan är riktigt trevlig med varierande åkning och långa, fina backar. Tävlingarna sänds inte på tv utan det är live-resultat via FIS Live Timing som gäller.

Skriver inte så mycket mer ikväll utan ska fokusera på helgens tävlingar. Lovar att skriva mer senare.

Två foton idag tagna av den eminente fotografen och skidåkaren Filip Danielsson:

Det är en väldigt surrealistisk känsla att se sig själv i Sverige-dräkten.
Jag har dock ingenting emot att bli van vid denna syn.