Holmenkollen 50 km imorgon

Tänk att få sätta den rubriken på ett blogginlägg alltså! Mäktigt. Jag är redo för morgondagen, ska ge allt jag har och samtidigt försöka åka smart. Inspirerande att få vara på plats när Frida vinner, Ebba blir trea och Charlotte fyra. Vi kommer åka åtta varv på en 6.2 km-slinga. Vädret ser ut att bli en blandning mellan nysnö och regn. Ett skidbyte får vi göra under loppet.

Tävlingen går att följa på SVT1 och vi startar 11.30

Följande bilder är från den 7:e mars 2013, prick sju år sedan. Amerikanska collegemästerskapen i Vermont där jag blev trea, Lasse blev åtta och Lukas nia. Bästa herrlag blev vi och det är fortfarande en av mina absoluta höjdpunkter i karriären just för att jag fick dela det med Lasse och Lukas och resten av laget. Imorgon kommer jag få åka Holmenkollens femmil för Sverige. Resan har varit lång och krokig men nu är jag här. Ska försöka njuta imorgon och göra det jag kan för att åka så fort som möjligt i 50 kilometer.