Tränar på

Hej!

En vecka nu sedan beskedet att säsongen är slut. Sakta men säkert har motivationen kommit tillbaka och nu känner jag mig faktiskt sugen på att lasta in en hel del timmar på träningskontot. Förutsättningarna för träning är helt perfekta här i Östersund så lika bra att utnyttja det. Igår körde jag intervaller med Björn (Sandström) och Nils Persson. Jag fick ihop 60 minuter tröskel. På eftermiddagen stakade jag en timme på Storsjön tillsammans med Björn. Imorse körde jag tillsammans med ett stort gäng en fin runda ute på nyss nämnda sjö. Vi körde runt Anderssön, Norderön, Verkön och i slutändan även Frösön. Jag fick totalt ihop 3.30 h och 57 km i strålande sol och bra skare!

Ikväll anlände Johan Häggström till Östersund och imorgon kommer min svägerska samt hennes Niklas (Henriksson). Blir några trevliga dagar framöver med många timmar på skidor!

Stort gäng på 11 personer imorse. Här rundar vi Verkön.