Leverans av sambo, dags för Torsby!

Hallå!

Sedan Volkswagen Cup i Östersund har jag provat att träna extremt lite, hoppas det kan vara rätt väg framåt från där jag befunnit mig. Den gångna helgen var tävlingsfri för min del och under lördagsmorgonen blev livet genast betydligt ljusare hemma i tv-soffan på Strandgatan där La Diagonela visades på tv:n. Min sambo Jenny som tävlar för Team Ramudden gjorde en sinnessjukt stark prestation genom att gå ifrån klungan halvvägs och sedan köra solo och vinna med nästan fyra minuter! Jag har känt på mig att hon kan vinna i vinter men jag var inte förberedd att den skulle komma redan nu och inte med en sådan uppvisning i styrka och uthållighet. Riktigt kul och inspirerande och min relation till skidåkningen är betydligt bättre nu än den var efter förra tävlingshelgen i Östersund.

Epic win!

Sedan igår är jag på plats i Torsby där det väntar en ny helg med Volkswagen Cup. Klassisk sprint och 15 km klassiskt står på schemat. Har väldigt fina minnen härifrån, sist jag tävlade här var snart fem år sedan då jag lyckades kvala mig vidare från prolog för första gången på två år och vann hela tävlingen. 15 km skate dagen därpå var ingen höjdare men det spelade ingen roll. Nu är vi alltså här igen, ett litet gäng från klubben denna gång med bara jag och Mia Eriksson som tävlar och Karl Edenroth och Emil Linell som vallare. Resten av klubben är antingen i finska Lahti för världscup eller laddar batterierna för kommande fighter.

Imorgon verkar det bli riktigt klisterföre och det uppskattas alltid. Loppen går att följa på sportbladet och jag tror även de sänder prologen som startar kl 9.00 imorgon bitti.

Ser fram emot att få tävla och jag ska ge allt jag har under lördag och söndag.